Featured image for “Top 10 Amerikaanse koelkasten”

Top 10 Amerikaanse koelkasten

Heb je ooit afgevraagd welke Amerikaanse koelkast de beste is? Nou, zoek niet verder! Hieronder vind je de top 10 beste Amerikaanse koelkasten die er zijn. Van energiezuinige modellen tot geraffineerde designs, je vindt het hier allemaal.

Amerikaanse koelkast kopen

amerikaanse koelkasten vergelijkenAls u op zoek bent naar de perfecte Amerikaanse koelkast, bent u aan het juiste adres. We hebben een lijst met de top tien Amerikaanse koelkasten samengesteld, zodat u gemakkelijk kunt zien welke aanbiedingen momenteel op de markt zijn.

Onze criteria voor de top 10-selectie waren als volgt: ze moeten energie-efficiënt zijn, een grote hoeveelheid opslagruimte hebben, gemakkelijk toegankelijk zijn en goedkoop zijn in vergelijking met andere opties. Bovendien hebben we gekeken naar verschillende soorten kleuren en functies om ervoor te zorgen dat er iets voor iedereen is. Of u nu op zoek bent naar een extra grote koelkast of liever iets kleiners voor uw appartement, we hebben genoeg opties in onze selectie om die extra opslagruimte te creëren die u nodig hebt. Als je twijfelt over welk model Het beste bij je past, neem contact met ons op en we helpen je graag bij het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast om al je voedsel en drankjes te bewaren.

Afgezien van energie-efficiëntie en opslagruimte, controleer ook of je nieuwe Amerikaanse koelkast rechtstreekse toegang biedt tot ijsblokjes of vloeibare koeldrank via een waterfiltersysteem dat direct verbonden is met de muur. Sommige modellen brengen ook lagere temperatuur instelling goedkoop dan andere koeling apparaten stelt omdat ze minder energie verbruiken. Dit betekent dat al je voedsel langer vers blijft! Als kers op de taart biedt sommige modellen extra grote interne ruimtes die ideaal son voor talloze snacks en drankjes!

Naar het Amerikaanse koelkasten overzicht >>

1. Veripart VPSBS177B

Veripart VPSBS177B top 10 Amerikaanse koelkastenDe Veripart VPSBS177B is een energiezuinige koelkast met een energielabel E. Het heeft een wettedrostlade, wat betekent dat voedsel langer vers blijft en minder moeite kost om te schoon te maken. Deze koelkast heeft ook een LED-verlichting voor eenvoudig zoeken naar wat je nodig hebt. Onder de deur zit ook extra opbergruimte voor alle accessoires die je nodig hebt.

Het ruim uitgeruste interieur van de Veripart omvat meerdere open en gesloten compartimenten, waaronder plaatstalen plateaus voor onmiddellijke toegang tot voedsel en bekers in doservorm. Het prijskaartje van deze Amerikaanse stijl koelkast is redelijk betaalbaar – wanneer je rekening houdt met alles wat hij aanbiedt, staat hij bovenaan in vergelijking met andere modellen. Antivriesfuncties helpen u bovendien geld te besparen door droog ijs te vermijden.

Ook handig is dat de Veripart VPSBS177B klein genoeg is om in bijna elke keukeneiland te passen, stopp ikze standaard bovenop keukeneilandunits of onder het aanrecht als meer theplatz afneemt. Aangezien dit model bottomfrezzer betreft, is er meestal geheugenruimte bovenaan voor extra voedselopslag en biedt nog meer mogelijkheden qua organiseren.

Bekijken >>

2. Veripart VPSBSW177B

Veripart VPSBSW177B top 10 Amerikaanse koelkastenDe Veripart VPSBSW177B heeft een ergonomisch ontwerp en een energielabel E, wat betekent dat hij bijzonder zuinig is. Hij heeft twee deurvakken, zodat je verschillende voedselcategorieën kunt opslaan en afzonderlijk bewaakt. De deurvakken zijn daarnaast gemaakt van helder plastics waardoor je gemakkelijk items kunt vinden.

Het koelgedeelte wordt aangedreven door een compressor voortstuwing-motor, die stil en energiezuinig is. Deze motor drijft een verstelbaar rek met vier glazen platen als variabele thermostaat met verschillende temperaturen die worden afgestemd op jouw specifieke product behoeften. Daarnaast is er ook een interne temperatuurmeter die automatisch reageert op temperatuurverandering in de koelkast.

Andere functies die de Veripart VPSBSW177B te bieden heeft zijn: een supersmart hygiënesysteem dat 99,999% van bacteriën elimineert; beam multimedia player-speakers om muziek af te spelen; en digitale temperatuurbesparende regelaars om ervoor te zorgen dat uw energierekening laag blijft. De koelkast is volgens alle normen veilig – afscheidingsteenheid om de interne motor te beschermen, metalige kettingom secuur regeling te bieden en inopengeslotenhoudingen. Kortom: met alle technologische innovaties aan boord is de Veripart VPSBSW177B precies wat je zoekt als het gaat om intelligent ingericht apparaat voor forse prestaties.

Bekijken >>

3. ETNA MKV581RVS

ETNA MKV581RVS top 10 Amerikaanse koelkastenDe ETNA MKV581RVS is een Amerikaanse koelkast van uitzonderlijke kwaliteit. Het energielabel E geeft aan dat de koelkast weinig energie verbruikt. De koelkast heeft een ruim volume van 345 liter waarmee voedsel grote hoeveelheden kunnen worden bewaard. De koelkast heeft twee deuren, waarvan één versierd is met orientatiepunten voor magnetronbereiding.

De binnenvloer is voorzien van 5 verstelbare glazen platen, zodat de ruimte effectief kan worden benut. Hierdoor kan voedsel in meerdere lagen opgeslagen worden en hebben consumenten gemakkelijker toegang tot alles wat ze nodig hebben tijdens de bereiding en opslag. Verder beschikt deze Amerikaanse koelkast over 3 verstelbare legplanken die nuttig zijn voor het opbergen van levensmiddelendoosjes, flessen enzovoort, waardoor er meer ruimte ontstaat aan de onderzijde.

De ETNA MKV581RVS-koeling zorgt ervoor dat al uw productfrisheid behoud blijft dankzij eindeloze temperatuurregeling die je met jouw smartphone kunt bedienen dankzij de 6th Sense Cloud Technologie-app. De app laat u toe om overal in huis te controleren wat er in jouw American fridge gebeurt door te handmatige instelling te reguleren en aan te passenaan wat er verbruikers nodig hebben op elk moment! Met auto connect breng je ook altijd verbinding terug naar je app zodat je nooit problem niet have met connectie of controle over jouw apparaten!

Bekijken >>

4. ETNA AKV378IZWA

ETNA AKV378IZWA top 10 Amerikaanse koelkastenDe ETNA AKV378IZWA is een 8-jarige comfortkoelkast die veel voordelen biedt. Hij heeft een energielabel F waardoor hij energiezuiniger is dan andere modellen. Daarnaast biedt hij een uitstekende prestaties en zuinigheid dankzij de full inverter technologie die een lange levensduur van het apparaat garandeert. De koelkast beschikt over 2 verlichtingsbalken, 6 legplanken, 1 glazend deurdisplay en 3 lades voor vaste voedselproducten, en 2 dynamische deuropeninglades voor flexibeler berging.

Het grootste pluspunt van deze model is dat hij zwaar geïsoleerd is om de kou vasthoudend zo goed mogelijk te behouden zonder dat het motorvermogen toeneemt. Ook is er een no frost functie waardoor je nooit geconfronteerd word met ijsvorming in de koeling of verdampersystemen in behalve extreme omstandigheden. Als extra beveiliging beschikt het model over twee thermische beveiligingen die problematische ontploffingen voorkomen. De ETNA AKV378IZWA heeft ook Beste Kopers label wat aangeeft dat dit product betrouwbaar is en superieure prestaties levert tegen betaalbare prijzen.

Met al deze functies kunnen we concluderen dat de ETNA AKV378IZWA echt een top Amerikaanse koelkast is met alles wat je nodig hebt voor jouw keukenvoorzieningen: energie efficiëntie, gebruiksgemak en kwaliteit prestaties.

Bekijken >>

5. Samsung RS66A8101S9

Samsung RS66A8101S9 top 10 Amerikaanse koelkastenDe Samsung RS66A8101S9 is een van de meest populaire koelkasten in Amerika. Deze Amerikaanse koelkast is afgeleid van de populariteit en voordelen die Samsung een veelgeprezen naam bezorgd hebben. De unit komt met moderne functies zoals een energiezuinig ontwerp, geïntegreerde WiFi-connectiviteit en diverse koele technologieën.

Bovenin de koelkast zit een vitrine waar u op leuke manieren accessoires kunt presenteren, zoals etenswaren, tijdschriften of boeken, of serveergerei. Daarnaast heeft het interne ontwerp alle ruimte die je nodig hebt om je etenswaren te organiseren. Het tweede laaghangende gedeelte biedt verdere variabiliteit voor het opslaan van producten op verschillende hoogtes en wordt geleverd met 6 individuele duidelijk afgewerkte stangschappen voor aanvullende opslagruimte.

De externe ruimte van de koelkast wordt verbeterd door haar strakke blauwe omranding aan zowel de rechter- als linkerkant en daardoor maak je wat gemakkelijk dubbel gebruik als extra keukengestalte. Met een energielabel E behoort deze koel americana tot één van de meest energiezuinige modellen in hun segment en dankzij zijn geluidloos prestige geniet hij ook erg weinig hinder binnenshuis.

Bekijken >>

6. Veripart VPSBSW177Z

Veripart VPSBSW177Z top 10 Amerikaanse koelkastenDe Veripart VPSBSW177z is een standaard koelkast die je tegenwoordig veel in Amerikaanse huizen ziet. Het energielabel E garandeert een hoge efficiëntie en de koelkast heeft diverse functies om de temperatuur binnen te reguleren.

Hij bevat twee koel- en vriesvakken en heeft een netto inhoud van wel 560 liter, waarvan 195 liter voor het vriesvak. Deze koelkast produceert weinig geluid wanneer hij aan staan maar is ook weinig energiegebruik berekend over 13,1 kWh per week.

De Veripart VPSBSW177z beschikt ook over handige extra’s zoals een externe temperatuurbediening,instellingen voor temperatuurweergave en lage temperatureninstelling voor gecontroleerde productfreshness. Het heeft sleutelslotjes om te voorkomen dat kinderen er ongeautoriseerd aankomen of er iets uithalen wat ze niet moeten hebben.

Het apparaat is relatief duurzaam en beschikt over compressors met hoogvermogensstandbymodus die energiezuiniger zijn, waardoor uw elektriciteitsrekening laag blijft terwijl hij toch aan alle prestatiewensen kan voldoen. In combinatie met zijn 3 jaar reparatiegarantie maakt dit de Veripart VPSBSW177z tot de perfecte keuze voor degene die op zoek zijn naar top kwaliteit in hun Amerikaanse koelkastthuis!

Bekijken >>

7. Samsung RS68A8832S9

Samsung RS68A8832S9 top 10 Amerikaanse koelkastenDe Samsung RS68A8832S9 is een top-of-the-line Amerikaanse koelkast die een lage energiebelasting heeft. Deze koelkast heeft een koelelement bank ontworpen voor optimale prestaties, waardoor de levensduur nog langer wordt. Hij is voorzien van een hittaardig en inverter compressor systeem waarmee u het energieverbruik tot wel 21% kunt verminderen in vergelijking met conventionele compressorsystemen.

Daarnaast biedt de RS68A8832S9 de mogelijkheid om diverse toepassingen te downloaden die u kunnen helpen energie te besparen en uw leven gemakkelijker maken. U kunt ook op maat gemaakte instellingen configureren om ervoor te zorgen dat uw koelkast precies werkt als u zoekt. De innovatieve technologie biedt ook extra bedrijfszekerheid en batterijbeheer, voor betrouwbare prestaties gedurende de levensduur van de koelkast.

Verder is hij uitgerust met geavanceerde features zoals multi airflow system, eenvoudig schoonmaken, intelligent sensor systeem en nog veel meer, allemaal bedoeld om gebruikers comfortabeler te laten koken en koelapparaten opgeslagen op hun best mogelijke temperaturen en langere levensduur. De Samsung RS68A8832S9 heeft ook een D-energielabel voor uitstekende energiebesparing, goed voor het milieu én voor je portemonnee!

Bekijken >>

8. Samsung RS68A8842B1

Samsung RS68A8842B1 top 10 Amerikaanse koelkastenSamsung RS68A8842B1 is een prachtige koelkast met een energielabel dat het op de 8e positie staat in de lijst met Amerikaanse koelkasten. Het heeft een soepel en zorgvuldig ontworpen model en is uitgerust met technologie van hoge kwaliteit. De achterwand van deze koelkast bestaat uit vier met elkaar verbonden componenten, waardoor er meer ruimte wordt geboden voor opslag.

Het minimalistische ontwerp maakt het gemakkelijk om items zoals voedsel en drankjes te plaatsen of te verplaatsen zonder dat je in de war kunt raken. Bovendien biedt het multi flow-systeem meerdere ventilatiepoorten die gelijktijdig koude lucht verspreiden, wat ervoor zorgt dat warmte sneller wordt afgevoerd. Andere functies biedend door dit apparaat omvatten automatisch ontdooiingsysteem, temperatuur alarmknop en eHD slimme home-connectiviteit die helpt bij het beheren van de bedieningselementen via een app op je telefoon of tablet.

Samsung RS68A8842B1 is ook ecologisch buitengewoon duurzaam dankzij energielabel D. Zijn grootste pluspunt is daarom dat hij energie bespaart en helpt warmteverlies te voorkomen door gebruik te maken van de Cool Select Zone die als geïsoleerde container kan worden gebruik om constante temperaturen te behouden voor verschillende voedselproductie categorieën. Deze koelkast heeft ook andere handige technologische opties zoals digitaal extern bedieningspaneel, wifi-verbinding en beste temperatuurbeheersing.

Bekijken >>

9. Veripart VPSBS177Z

Veripart VPSBS177ZDe Veripart VPSBS177Z is een zwart model met een energielabel E dat past bij elke moderne keuken. Het koelgedeelte bevat twee legplateaus, twee ladeplateaus en vier deurvakken, waardoor het gemakkelijk is om alle levensmiddelen bij elkaar te houden. Zowel het boven- als onderkast hebben een verstelbaar thermostaat waarmee u de temperatuur kunt regelen met amper onderhoud. De koelsnelheid is goed en hij houdt temperaturen vast om slechtere voedselhygiëne te voorkomen.

De Veripart VPSBS177Z bevat ook anti-drogen en luchtoverdrachtfuncties die zorgen voor uniforme verdeling van koele lucht over alle levensmiddelen. Er wordt ook warmtebeheerstechnologie gebruikt in het koelsysteem dat helpt om vetten in de koeltemperatuur te voorkomen, wat leid tot langere levensduur van de factuur. Dit leverde op model door het energielabel E, waardoor het gunstig was voor de energierekening van uw huishouding. Het is goedkoop genoeg om er geld mee te besparen, maar duur genoeg gezien zijn belangrijke functies!

Bekijken >>

10. Haier HFR5719ENMG

Haier HFR5719ENMGDe Haier HFR5719ENMG koelkast heeft een energielabel E, waardoor het een van de meest energie-efficiënte Amerikaanse koelkasten is die op de markt verkrijgbaar zijn. Het heeft een prachtig uiterlijk met glazen lijst met afgedichte balken in zwart en roestvrij staal.

Het biedt talloze opties voor opslagruimte met twee flexibele legverdelers, fruit- en groentela, serveerplank voor flessen, diepe lades en handige verstelbare verdeling in de hoofdkamer. De koeler is gemaakt met behulp van innovatieve technologie zoals Digit Flux Control en Spectra Lifetime Service Plus, wat betekent dat je het in topconditie kunt houden. De klimaatklasse N 100% stil zoals het werkt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over geluidsoverlast.

Het exterieur komt ook met twee deurkoelers die voldoen aan Energy Star-voorschriften om elektriciteit te besparen door automatisch laagvoltimpuls te gebruiken als er weinig ruimte wordt gebruikt. De koeler is voorzien van Dual Zone Drawers om verschillende soorten etenswaren op verschillende temperaturen te bewaren en bevat intelligente functies zoals Vacuum Sealing waarmee u voedsel zo lang mogelijk vers kunt houden.

Bekijken >>

Frequently Asked Questions

1. Wat zijn de afmetingen van de top 10 Amerikaanse koelkasten? De afmetingen van de top 10 Amerikaanse koelkasten variëren, maar de meeste hebben een hoogte van ongeveer 175-190 cm, een breedte van 90-100 cm en een diepte van 70-80 cm. 2. Wat is het energielabel van de top 10 Amerikaanse koelkasten? De energielabels van de top 10 Amerikaanse koelkasten verschillen per model. De meeste hebben echter een energielabel tussen A en E. 3. Welke merken zitten in de top 10 Amerikaanse koelkasten? De top 10 Amerikaanse koelkasten bevatten merken als Samsung, Veripart, Etna, Samsung en Haier. 4. Wat is het koel- en vriesgedeelte van de top 10 Amerikaanse koelkasten? De meeste Amerikaanse koelkasten hebben een verhouding van 70% koelgedeelte en 30% vriesgedeelte. Echter, sommige modellen hebben een gelijke verdeling van 50-50% of zelfs 60-40%. 5. Kunnen de deuren van de top 10 Amerikaanse koelkasten omgedraaid worden? Ja, de meeste Amerikaanse koelkasten hebben omkeerbare deuren, zodat ze aan de linkerkant of rechterkant open kunnen gaan, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. 6. Wat zijn de extra functies van de top 10 Amerikaanse koelkasten? Extra functies van de top 10 Amerikaanse koelkasten kunnen onder andere zijn: ijs- en waterdispensers, NoFrost functie, deur-in-deur systeem, LED-verlichting, slimme technologieën zoals wifi en bluetooth connectiviteit en een automatische dispenser voor ijsblokjes, crushed ice en water.


Share: